Uppmärksammade problem
www.dontdownload.comStartsida
- Pågående aktiviteter
- Avslutade aktiviteter
- Uppmärksammade problemStatusrapport Maj 2011
Samma rapport detta år som förra året.
Servern har fungerat absolut problemfritt. Några få gånger har vi haft lite bortfall av internet-trafik men har återkommit efter relativt kort tid.
"Inga problem värda att rapportera..."

Problem med ett uppdaterings-skript (december 2007 - februari 2008)
Vid månads-skiftena har vi tydligen haft lite problem med att hemsidorna ibland inte visas på några timmar. Detta är troligtvis p.g.a. automatiska backupper/uppdateringar/rensning kl 04.40 den sista i varje månad som har misslyckats återställa allt efter slutförda uppgifter.
Status: Skripten är ändrade. Hoppas det avhjälper problemet.

Problem med e-mail (18-19 december 2006)
Tyvärr så har det inte gått att hämta mail från servern på 1.5 dygn. I övrigt har allt fungerat som vanligt. D.v.s. det försvinner inte några mail, det går bara inte att hämta dem. Det har däremot gått att läsa mailen via web-mailen. Vi har inte fått officiellt besked från vår internetleverantör än, men vi misstänker att det någonstans på vägen från servern och ut på internet har denna trafik blivit stoppad av någon felaktig router.
Status: Löst.

Haveri (Oktober 2006)
Tyvärr så har vi nu efter många år fått ett totalhaveri. Detta reparerades inom 24 timmar och har inte skapat några bestående problem.
Status: Reparerat.

Problem med e-mail (25-27 juni 2006)
Vi har de senaste dagarna haft en del problem med illvilliga personer som sabbat en del. De har lyckats hitta ett skript som gick att utnyttja till att skicka mail (spam). Detta är nu stoppat och har troligtvis inte påverkat någon av våra kunder mer än att mail kan ha blivit försenade. Men skulle det mot förmodan vara något som försvunnit så vet vi varför.
Status: Stoppat.